Nieuw mailadres aanmaken.

Binnen je e-mailpakket is het mogelijk om meerdere e-mailadressen aan te maken. Dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld meerdere medewerkers hebt of een apart e-mailadres wilt voor de administratie.

Het aanmaken van een nieuw e-mailadres werkt als volgt;

Log in op het Control Panel van MKB Marketing Team
Kies bij 'Mijn Diensten' de knop 'E-mailpakketten'
Open het Control Panel van het betreffende e-mailpakket
Kies in de linkerkolom 'Mail' en klik op + Create Email Address

Vul je nieuwe E-mailadres in en maak een (sterk) wachtwoord aan.
Klik onderaan op OK. Je mailadres is klaar voor gebruik.

Je kunt je mailadres op elk apparaat gebruiken. Lees alles over het instellen daarvan via deze link;

https://support.mkbmarketingteam.nl/nl/article/email-instellen-overzicht-van-handleidingen-1675gjr/

Bijgewerkt op: 01/10/2024