Email instel- en verhuisservice

Bij het online zetten van je website helpen wij graag!

Als het aankomt op email ben je zelf verantwoordelijk voor het maken van een back-up en het instellen van je email op je apparaten. Wij hebben uitgebreide handleidingen en video-tutorials hiervan beschikbaar. Alle nieuwe instellingen ontvang je van ons per email.

Na het maken van de backup en het instellen van de mailboxen wordt de verhuizing in gang gezet. Nieuwe emails komen pas binnen op de nieuwe mailbox, wanneer de verhuizing voltooid is.

Email instel- en verhuisservice

Wat is het proces en wat kan je verwachten

De klant dient Teamviewer te installeren op zijn computer (desktop / laptop)
Wij maken een backup van de mail (op de computer van de klant of meteen in de nieuwe mailbox)
Wij installeren de nieuwe mail accounts op de computers (desktops en laptops) op afstand dmv Teamviewer.
Wij helpen bij de verhuizing van de domeinnaam en zetten alle DNS instellingen over.
Na verhuizing hebben we opnieuw contact om te controleren of alles werkt.
Voor mobiele apparaten zoals tablets en telefoons kan je langskomen op onze workshop of één van onze duidelijke stap-voor-stap video handleidingen volgen.

Indien mogelijk verhuizen wij de oude mail naar de nieuwe mailbox, hiervoor hebben we dan de login gegevens nodig van de huidige mailboxen. Deze mailboxen moeten bereikbaar zijn als IMAP.

Hiervoor vragen wij een éénmalig bedrag van slechts € 45,00

Download TeamViewer op je computer of laptop: