E-mail wachtwoord aanpassen

Let op, dit is niet hetzelfde wachtwoord als dat van je mkbmarketingteam.nl account.

Je kan zelf een nieuw wachtwoord instellen. Dit doe je via het 'Control panel'.

Volg deze stappen om het wachtwoord van je e-mail te wijzigen:

Login op het Control Panel via https://mkbmarketingteam.nl/login
Klik op 'Overzicht E-mail pakketten'
Kies voor 'Open Control Panel' naast de juiste domeinnaam
Er wordt een nieuw venster geopend. Kies daar voor 'Email Addresses'
Klik op het juiste e-mailadres
Hier kan je een nieuw wachtwoord opgeven. Je moet het nieuwe wachtwoord 2x invullen. Bij 'Password' en bij 'Confirm password'. Zorg er voor dat je een sterk wachtwoord kiest.