Wachtwoord vergeten / inloggen lukt niet

Heb je problemen met inloggen? Dan is het waarschijnlijk dat je combinatie van je gebruikersnaam en wachtwoord niet klopt.

Zit je op de goede pagina? https://mkbmarketingteam.nl/login
Je gebruikersnaam is een mailadres. Dit is hetzelfde mailadres waar je o.a. ook onze maandelijkse factuur op ontvangt.
Indien je gebruikersnaam goed is, klopt je wachtwoord waarschijnlijk niet. Je kan een nieuw wachtwoord opvragen door op de knop 'Wachtwoord vergeten' te klikken, of gebruik deze directe link: https://mkbmarketingteam.nl/wachtwoord-vergeten

Wachtwoord vergeten

Ga naar https://mkbmarketingteam.nl/wachtwoord-vergeten
Vul je mailadres in
Controleer je email
Maak een nieuw wachtwoord aan

Ontvang je geen mail?

Indien je geen mail ontvangt, dan is waarschijnlijk je gebruikersnaam / email niet goed. Controleer of je het juiste mailadres gebruikt. Lukt het nog steeds niet? Neem contact met ons op, wij proberen je verder te helpen.