PDF of Afbeeldingen verkleinen

Afbeeldingen worden automatisch verkleind voor het tonen op de website. Echter kan het wel zo zijn dat een afbeelding te groot is om toe te voegen. Er is een upload-limiet van 6MB per bestand. Er zit geen limiet op het aantal bestanden.

Er zijn diverse programma's om bestanden kleiner te maken. Er zijn ook online-tools om bestanden kleiner te maken. Hieronder zijn er twee uitgelicht.

Afbeeldingen verkleinen

https://compressjpeg.com/nl/

Selecteer tot 20 JPG of JPEG afbeeldingen van je apparaat. Of sleep de bestanden naar de drop zone. Wacht tot de compressie is voltooid.
Download gecomprimeerde beelden afzonderlijk of allemaal tegelijk, gegroepeerd in een ZIP-archief.

PDF verkleinen

De bestandsgrootte van een PDF wordt voor veruit het grootste gedeelte bepaald door de afbeeldingen die de PDF bevat. Kleinere afbeeldingen zorgen voor een kleinere PDF.

Met deze tool worden de afbeeldingen in je PDF document verkleind.

https://smallpdf.com/nl/pdf-verkleinen

Sleep-en-drop je PDF gewoon in het bovenstaande vak, wacht tot het comprimeren is voltooid en download uw bestand. Zo simpel is het.