Pagina in menu laten doorsturen naar 'externe pagina'.

Indien je in je (hoofd)menu een pagina wilt toevoegen die wordt door gestuurd naar een externe pagina ga je als volgt te werk;

Login op het Control Panel met je email-adres en wachtwoord;
Kies de website die je wilt bewerken;
Kies 'Website > Pagina's > Bekijken;
Kies 'Pagina toevoegen en geef de pagina een naam of titel;
Vink _*'Deze pagina door sturen naar een externe website?'**_ aan!
Pas eventueel de naam van de pagina aan en vul de 'URL' in waar de pagina naar moet verwijzen;
Kies of de pagina al dan niet in een nieuw venster moet worden geopend.
Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen.
Plaats de 'Pagina' op de juiste plaats in je (sub)Menu