Omschrijving aanpassen

De omschrijving is erg belangrijk op de pagina. Als bezoekers de pagina openen komen ze op de 'Homepage'. Op de Homepage is ook de omschrijving te vinden. Hierin beschrijf je een kleine intro van je bedrijf. Klein maar pakkend zodat de kijkers meer geïnteresseerd worden.
De omschrijving kun je als volgt aanpassen;

Login op het Control Panel met je email-adres en wachtwoord;
Kies de website die je wilt bewerken;
Kies 'Mijn bedrijf > Gegevens aanpassen
Vul je tekst in bij 'Beschrijving van uw bedrijf in max. 200 tekens'
De tekst wordt automatisch opgeslagen en weergegeven op je website.

LET OP !! Voor de omschrijving kun je maar een max. 200 tekens gebruiken.