Kopiëren, knippen en plakken

Binnen de teksteditor van de website, bijvoorbeeld bij pagina's of nieuwsberichten, is het niet mogelijk om te kopiëren, knippen of plakken met de rechter muisknop. Toch kan het handig zijn om tekst vanuit een ander document te gebruiken binnen je website zonder dat je het hoeft over te typen.

Hiervoor is gelukkig een oplossing; het gebruik van toets-combinaties. Je kunt de volgende combinaties gebruiken;

<ctrl-C> = Kopiëren
<ctrl-X> = Knippen
<ctrl-V> = Plakken

Voor gebruikers van een Apple computer vervang je <ctrl> door <command>