Instellen Auto-Reply - Automatische beantwoording van je mail

In sommige gevallen kan het handig zijn om je inkomende mails automatisch te beantwoorden met een 'auto-reply' of 'Out of office-reply'. Mensen die jou mailen krijgen dan automatisch een mailtje terug met een door jou geschreven standaard antwoord.

Hoe stel je zo'n 'Auto-reply' in voor je mail?

Om gebruik te maken van deze functie dienen je domeinnaam en mail geregistreerd te zijn bij mkbmarketingteam.nl / MyOnline.Company. Ga dan als volgt te werk;

Log in in de backoffice van mkbmarketingteam.nl. (het blauwe gedeelte)
Kies bij 'Mijn Diensten' het betreffende e-mailpakket
Kies 'Open control panel' voor het mailpakket dat je wilt instellen. Een nieuw venster met het Controlpanel wordt geopend.
In dit controlpanel kies je 'Email addresses'

Je krijgt dan een overzicht van alle mailadressen die op deze domeinnaam bestaan.

Klik op het mailadres waarvoor je de 'Autoreply' wilt instellen.
Bovenin zie je vier tabladen waaruit je kunt kiezen en je kiest Auto-Reply
Vul de velden in volgens onderstaand scherm;

Je 'Auto-reply' is nu ingesteld.

Indien je geen einddatum in vult, blijven de 'Auto-reply's' verzonden worden tot het handmatig wordt uitgeschakeld.

Bijgewerkt op: 03/10/2024