Ik wil mijn domeinnaam verhuizen / opzeggen

Om je domeinnaam te kunnen verhuizen naar een andere provider, heb je een verhuis-code nodig. Deze wordt ook wel auth-code of token genoemd.

Je kan deze code eenvoudig zelf opvragen via het platform:

Login via mkbmarketingteam.nl
Klik op 'Domeinnamen' (https://mkbmarketingteam.nl/cp/domeinnamen)
Onder het kopje 'Actieve domeinnamen' staat achter de betreffende domeinnaam een actie-menu (3 bolletjes onder elkaar). Klik hier op.
Kies voor 'Verhuiscode opvragen'
Je ontvangt een email met hierin de benodigde verhuiscode.

Let op. Als je de verhuiscode hebt opgevraagd, is je domeinnaam nog niet opgezegd. Dit moet je handmatig doen, nadat je je domeinnaam succesvol verhuisd hebt.

Opzeggen van een domeinnaam

Je kan je domeinnaam ook op deze manier opzeggen:

Login via MijnRetail.nl
Klik op 'Domeinnamen' (https://mkbmarketingteam.nl/cp/domeinnamen)
Onder het kopje 'Actieve domeinnamen' staat achter de betreffende domeinnaam een actie-menu (3 bolletjes onder elkaar). Klik hier op.
Kies voor 'Domeinnaam opzeggen'
Je ontvangt een email met hierin de benodigde verhuiscode.
De domeinnaam verdwijnt direct uit het overzicht.

Gekoppelde e-mailadressen

Indien je een domeinnaam opzegt of verhuisd, stoppen je e-mailaddressen met werken; er komt geen nieuwe mail meer binnen. De e-mailberichten zelf blijven nog wel beschikbaar.

Een mailpakket blijft net zo lang actief, totdat je hem handmatig verwijderd. Op deze pagina vindt je een overzicht van je e-mailpakketten: https://mkbmarketingteam.nl/cp/email