Formulier toevoegen aan een pagina

Dit is een vervolg op: Een formulier maken met de formulieren editor

Als je een formulier hebt gemaakt, kan je deze toevoegen aan een nieuwe of bestaande pagina. Het is mogelijk om één formulier op diverse pagina's te plaatsen. Op deze manier is het niet nodig om meerdere formulieren te maken.

In het stappenplan gaan we er van uit dat je al een formulier hebt gemaakt. Heb je dat nog niet gedaan, volg dan eerst de handleiding Een formulier maken met de formulieren editor.

Login op mkbmarketingteam.nl
Klik op de betreffende website onder 'Mijn Diensten'
Klik op Pagina's
Klik op '+ Pagina toevoegen' of klik op 'Bewerken' bij de juiste pagina
Klik op het tabblad met het tandwiel en 'Instellingen'
Onderaan de pagina staat 'Formulier op deze pagina'. Kies hier het gewenste formulier.
Bij 'Positie van het formulier' kan je kiezen of het formulier rechts naast de tekst komt te staan, of links onder de tekst.
Klik op het tabblad 'Voorvertoning' om te kijken hoe het wordt gepresenteerd op je pagina

Bekijk ook de onderstaande video.

Bijgewerkt op: 17/06/2024