Artikelen over: Domeinnamen, email & DNS

Facebook koppelen aan je website

Ook Facebook is erg belangrijk om je bereik van de site te vergroten. Als je je Facebook koppelt heb je er minder omkijken naar. Met slechts één klik, plaats je je nieuwbericht meteen door op je facebook bedrijfspagina.

Vereisten:

Een facebook account waar je ingelogd bent
Een Facebook bedrijfspagina waar je alle toegang tot hebt

Stappen:

Login op MKBMarketingteam
Ga naar je website
Klik op 'Social Media' in het menu
Klik op 'Facebook koppelen'
Je wordt nu naar Facebook gestuurd. Indien nodig, log je daar in en geef je toestemming op alle vragen die Facebook stelt. Deze toestemming hebben we nodig om vanuit jou naam berichten te plaatsen op je pagina.
Zodra je wordt terug gestuurd naar het platform, geef je aan welke pagina je wilt gebruiken. Klik op die naam, en klik daarna op 'Volgende Stap'
Klik vervolgens op 'Opslaan'
Je pagina is nu gekoppeld.

Bericht plaatsen op Facebook

Heb je bovenstaande stappen doorlopen, ga dan naar 'Actueel' in het menu
Klik op 'Nieuws » Bekijken', kies een bestaand nieuwsbericht en klik op 'Bewerken'
Klik nu op de tabs op 'Voorvertoning' naast het Facebook logo
Je ziet een impressie van jouw bericht. Is het correct, klik dan op 'Plaats nu op Facebook'

Bijgewerkt op: 06/05/2024