Artikelen over: Accounts, gebruikers en administratie

Een extra gebruiker toevoegen

Het kan handig zijn om een extra gebruiker toe te voegen aan je account zodat meerdere personen met een eigen login kunnen werken aan je website.

Ga daarvoor als volgt te werk;

Login op het Control Panel met je email-adres en wachtwoord;
Scroll naar beneden naar 'Mijn Account' en kies 'Alle gebruikers';

Daar zie je een overzicht van alle gebruikers die er voor dit account zijn. Je staat er zelf ook bij.

Klik op 'Gebruiker toevoegen' en vul de juiste gegevens in;
Vergeet niet om op 'Toevoegen' te klikken, de nieuwe gebruiker krijgt dan meteen een mail om zijn wachtwoord in te stellen.
Via het prullenbakje kan de gebruiker ook weer verwijderd worden.