Contactformulieren bekijken

Door gebruik te maken van (verschillende) contactformulieren, maak je het bezoekers gemakkelijker om met je in contact te komen. Formulieren zijn een uitstekende manier voor een 'Call to Action'.

Wanneer een bezoeker een formulier invult, ontvang je direct een e-mail in je inbox. Daarnaast kun je ook de ingevulde contactformulieren bekijken in het Control Panel. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

Login op het Control Panel met je email-adres en wachtwoord;
Kies de website waarvan je de contactformulieren wilt bekijken;
Kies 'Website > Ingevulde Contactformulieren > Bekijken;
Je ziet nu alle ingevulde contactformulieren.

Indien je verschillende formulieren gebruikt kun je met de selector ook een overzicht per formulier bekijken en deze lijst eventueel downloaden met de knop 'Download formulieren naar CSV'

Bijgewerkt op: 03/10/2024