Algemene voorwaarden toevoegen

Heb je een webshop of heb je belangrijke algemene voorwaarden voor je site, dan kun je deze natuurlijk op de site zetten. Als je de algemene voorwaarden toevoegt komen deze onder aan elke pagina te staan onder de link: Algemene voorwaarden.

Ga als volgt te werk om je algemene voorwaarden toe te voegen;

Login op het Control Panel met je email-adres en wachtwoord;
Kies de website die je wilt bewerken;
Kies 'Mijn bedrijf > Algemene voorwaarden
Voeg je algemene voorwaarden toe in het tekstvak. Eventueel kun je ook een link naar een online PDF toevoegen
De algemene voorwaarden worden automatisch opgeslagen en weergegeven op je website.