Artikelen over: Nieuwsbrieven / Email marketing

Wat zijn Nieuwsbrieven / wat is E-mail marketing

Het versturen van 'nieuwsbrieven' staat eigenlijk los van je website en is iets anders dan 'nieuwsberichten'.  Nieuwsberichten plaats je op je website en je hoopt dat bezoekers op je website deze berichten lezen. Daarvoor moeten ze daadwerkelijk je website bezoeken.

Lees meer over Nieuwsberichten plaatsen.

Nieuwsbrieven zijn Email berichten die je in één keer verstuurt naar alle mensen die zich daarvoor hebben aangemeld. Deze berichten komen rechtstreeks in de mailbox van deze mensen terecht. Het is een hele directe manier om in contact te komen met je (potentiële) klanten. Ze zijn immers al geïnteresseerd in je bedrijf omdat ze zich hebben aangemeld om informatie over jouw bedrijf te ontvangen. 

Doel van een Nieuwsbrief

Door (regelmatig) nieuwsbrieven te versturen kun je de abonnees op de hoogte houden van ontwikkelingen in je bedrijf, kennis delen over jouw vakgebied of attenderen op acties. Je werkt aan het opbouwen en onderhouden van een relatie met je doelgroep.

Waar moet een Nieuwsbrief aan voldoen

Een Nieuwsbrief is overzichtelijk en duidelijk. De inhoud is aantrekkelijk en helpt je klant verder. Dat kan zijn met een aantrekkelijke aanbieding maar ook met relevante content waarin je laat zien dat jij een autoriteit bent op je vakgebied. Daarmee ontwikkel je vertrouwen in je dienstverlening zodat men aan jou denkt als ze je nodig hebben.

Bijgewerkt op: 06/05/2024

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!