Twitter feed toevoegen op je website

Het is mogelijk om een Twitter tijdlijn op je website te plaatsen. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

Ga naar https://publish.twitter.com/#
Vul bij 'What would you like to embed?' de volledige URL van je twitter pagina in
Kies vervolgens voor de optie 'Embedded Timeline'
Klik op 'Copy Code'
Ga naar de betreffende pagina binnen je mkbmarketingteam.nl account
Klik met de rechtermuisknop op het tekst vak » Je ziet een uitklap menu
Kies voor 'Broncode'
Dit is de code waar je pagina in is opgebouwd. Plak de eerder gekopieerde code op de plek waar je hem wil hebben.
Kies voor 'Oké'
Je ziet de Twitter feed niet meteen verschijnen. Klik bovenaan op 'Voorvertoning' om een voorbeeld te bekijken.