Toevoegen van een beveiligde pagina

Beveiligde pagina's zijn pagina's die alleen toegankelijk zijn voor bezoekers met een login. Er zijn een paar dingen die je moet weten over beveiligde pagina's:

Een bezoeker kan niet zelf een login aanmaken. Jij als beheerder moet deze toewijzen aan een bezoeker.
Een bezoeker met login gegevens kan wel zelfstandig een nieuw wachtwoord opvragen.
Beveiligde pagina's zijn toegankelijk voor alle bezoekers met een login. Het is niet mogelijk om bezoekers verschillende pagina's toe te wijzen.

Om beveiligde pagina's te activeren, dien je minimaal 1 lid te hebben. Een lid is een bezoeker die kan inloggen. Leden maak je als volgt aan:

Login op mkbmarketingteam.nl
Klik op de website die je wilt bewerken
Vervolgens op 'Website'  en dan bij Pagina's klik je op 'Leden beheren'
Hier kan je een gebruiker aanmaken met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Zodra je leden hebt, is er een nieuwe instelling bijgekomen om je pagina's beveiligd te maken. Volg de volgende stappen:

Login op mkbmarketingteam.nl
Klik op de website die je wilt bewerken
Klik op Pagina's » Bekijken
Onder de tab 'Instellingen' kies je de optie 'Dit is een beveiligde pagina'
Je pagina is vanaf nu alleen maar zichtbaar met een gebruikersnaam en wachtwoord