Artikelen over: Website aanpassingen

Tabel

Tabel toevoegen: 

Het is mogelijk een tabel toe te voegen aan je pagina.

Ga naar de gewenste pagina via “Website” > “Pagina’s” > “Pagina Bewerken”.

Klik met je rechtermuisknop op de plek waar je de tabel wilt plaatsen. Klik nu op tabel en kies rechts hoeveel rijen en kolommen je in je tabel wilt hebben.



Rijen en kolommen toevoegen:

Klik op de cel waarnaast je de rij of kolom wilt toevoegen. Er komt nu een menu bovenaan de tabel tevoorschijn met icoontjes. Als je met je muis over een icoon gaat komt er bij te staan wat het precies doet. Kies je gewenste actie en klik er op om het uit te voeren.



Rijen en kolommen verwijderen:

Klik op de de rij of kolom die je wilt verwijderen. Er komt nu een menu bovenaan de tabel tevoorschijn met icoontjes. Als je met je muis over een icoon gaat komt er bij te staan wat het precies doet. Kies je gewenste actie en klik er op om het uit te voeren.



Zwarte rand rond tabel weghalen:

Heb je liever geen zwarte rand rond je tabel? Klik op je tabel, klik nu bovenaan de tabel op het icoontje “tabel eigenschappen”. In dit menu staat een kopje “Rand” verander het huidige getal naar 0, klik op “Oke” en de rand is weg.



Tabel verwijderen:

Als je je tabel wilt verwijderen kun je dit doen door op de tabel te klikken en vervolgens bovenaan de tabel op het icoontje “verwijder tabel” te klikken.

Bijgewerkt op: 06/05/2024

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!