Pagina als sectie op je homepage plaatsen

Het is mogelijk om meerdere secties / blokken op je homepage te plaatsen. Deze secties zijn opgebouwd uit bestaande pagina's. Je gaat als volgt te werk:

Login op mkbmarketingteam.nl
Zorg er voor dat je een pagina hebt, die je als sectie wilt gebruiken. Heb je nog geen pagina, lees dan Pagina toevoegen
Klik op de website die je wilt bewerken
Klik op Pagina's » 'Bekijken'
Klik op 'Bewerken' naast de pagina met het kenmerk 'homepage'
Klik links onder de schematische weergave op de grote plus (+)
Selecteer de gewenste pagina
Sleep de pagina op de gewenste locatie
Indien je een sectie / pagina wilt verwijderen, sleep je hem naar beneden op de rode prullenbak.

Tip. Als je een pagina toevoegt aan je homepage, dan is het waarschijnlijk niet meer nodig om deze ook nog een keer in je hoofdmenu te tonen. Bij Pagina bewerken, in de tab 'Instellingen' zet je dan de optie 'Pagina in het menu opnemen?' uit.

Zie ook onderstaande video.