Ontbrekende facturen downloaden

Er wordt automatisch één keer per maand (of indien aangegeven per jaar) een factuur aangemaakt en verzonden per email. Deze datum hoeft niet altijd gelijk te liggen met de verlengdatum van je website abonnement.

Alle facturen worden verzonden per email en als PDF bijlage toegevoegd.

Daarnaast zijn alle facturen online te downloaden via je account:

Login op mkbmarketingteam.nl
Ga naar Mijn Account, Facturen en Administratie
Klik op Facturen overzicht

Of gebruik deze directe link: https://mkbmarketingteam.nl/cp/facturen