Artikelen over: Nieuwsbrieven / Email marketing

Nieuwsbrieven versturen

Het is eenvoudig om vanuit het MKB Marketing Platform nieuwsbrieven te versturen naar je abonnees. Ga daarvoor als volgt te werk;

Login in het Control Panel via https://mkbmarketingteam.nl/login;
Kies de website vanwaar je de nieuwsbrief wil versturen;
Kies in de linker kolom 'Nieuwsbrief'

Klik op 'Opstellen' rechtsboven.

Geef je nieuwsbrief een naam en begin met het toevoegen van je tekst. Je kunt ook foto's toevoegen, deze komen onder aan je nieuwsbrief.
Als je klaar bent kies je het tabblad 'Versturen'
Stuur altijd eerst een test-email naar je zelf. Je kunt dan bekijken hoe je nieuwsbrief er uit ziet. Je kunt dan nog aanpassingen doen. Ben je tevreden, klik dan op 'Definitief Versturen'

Je Nieuwsbrief wordt nu per mail verstuurd naar je abonnees.