Nieuwsbericht plaatsen

Nieuwsberichten of 'Blog' berichten kunnen een mooie toevoeging zijn om je website actueel te houden. Ga voor het toevoegen van nieuwsberichten als volgt te werk;

Login op het Control Panel met je email-adres en wachtwoord;
Kies de website die je wilt bewerken;
Kies 'Nieuws > Toevoegen;
Geef je nieuwsbericht een titel;
Voeg de tekst van je nieuwsbericht toe en een foto('s);
Pas eventueel de publicatiedatum aan;
De publicatiedatum bepaalt de volgorde van de nieuwsberichten op je website. Je kunt ook berichten in de toekomst plaatsten. Ze gaan op die datum pas online.

Extra:

Bij instellingen kun je een bericht (tijdelijk) wel of niet publiceren of toevoegen aan je nieuwsbrief
Bij SEO kun je het bericht eventueel optimaliseren voor Google vindbaarheid;
Bij F voorvertoning kun je het bericht doorplaatsen op Facebook (alleen indien gekoppeld)
Bij voorvertoning kun je zien hoe je bericht er uit ziet op Desktop, Tablet of Mobiel