Melding: PHP Updaten

Veel van onze klanten ontvangen een mail van een andere hosting partij, zoals bijvoorbeeld MijnDomein, Hostnet of YourHosting, om de PHP versie aan te passen.

Dit heeft betrekking op het webpakket wat je bij deze hosting partij hebt lopen. Indien je bijvoorbeeld een e-mailadres hebt, dan maakt die vaak onderdeel uit van het hosting pakket wat je daar hebt afgesloten.

Je website bij Mkbmarketingteam.nl

De website en email die je bij mkbmarketingteam.nl hebt, maakt geen gebruikt van het webpakket bij de andere host. Wij zorgen er voor dat onze pakketten altijd up-to-date zijn. Je hoeft daarvoor geen actie te ondernemen.

Wat te doen met de email / melding?

Het is aan te raden om bij je andere host bij te werken naar de laatste versie. Houd in de gaten dat alles wel goed blijft werken. Je kan er ook voor kiezen om de diensten die je daar nog hebt afgesloten, over te sluiten naar Mkbmarketingteam.nl. Indien je alles hebt overgezet, kan je ook de andere dienst opzeggen.

Wil je weten of je alles kan oversluiten?

Stuur ons dan een mail, met daarin een overzicht van de diensten die je hebt lopen. Denk hierbij aan:

Domeinnamen
Emailadressen
Websites

Op basis van deze gegevens kunnen we je een voorstel doen van de kosten.