Let op! Valse factuur van een domeinnaam (oplichting)

De laatste dagen worden er weer neppe facturen verstuurd. Deze keer door de organisatie 'Web Registraties Nederland'. Dit betreft geen echte factuur.

Onderaan deze 'factuur' staat deze zin:

"Let op. Dit is een aanbieding en geen factuurbetaling van deze aanbieding wordt beschouwd als opdrachtbevestiging ."

Vaak staat er niet eens om welke domeinnaam het gaat. Het betalen van de de factuur wordt dan beschouwd als een opdrachtbevestiging. Betaal deze factuur dan ook niet.

Wil je weten welke domeinnamen nog beschikbaar zijn?

Login op Mkbmarketingteam.nl
Klik bij Toevoegen: Website, domein en email op 'Toevoegen Domeinnamen'
Klik op '[Nieuwe domeinnaam registreren](https://mkbmarketingteam.nl/cp/domeinnamen/registreren)'

Je kan de gewenste domeinnaam, zonder tussenkomst van een andere partij, meteen vastleggen.

Onderstaand vind je een voorbeeld van de factuur.