KvK en BTW nummer toevoegen

Het is verplicht om he KvK en BTW nummer op de website te plaatsen. Ga daarvoor als volgt te werk;

Login op het Control Panel met je email-adres en wachtwoord;
Kies de website die je wilt bewerken;
Kies 'Mijn bedrijf > Gegevens aanpassen
Vul je KvK nummer in;
Vul je BTW nummer in
De aanpassing wordt automatisch opgeslagen en weergegeven op je website.

Bij het kopje Mijn bedrijf kun je gegevens aanpassen. Bij die gegevens kun je het kopje KvK nummer vinden. Als je hier je KvK nummer ingeeft komt dit automatisch op de site te staan.