Artikelen over: Mededelingen

Hoe word je beter gevonden in Google?

Het is belangrijk om hoog te scoren in Google, want dan kunnen bezoekers je makkelijker vinden. Helaas wil iedereen goed gevonden worden in Google. Hierdoor wordt het steeds lastiger om hoger te scoren. Hier vind je een aantal tips om beter gevonden te worden.

*Meld je website aan op Google.com
Is je domeinnaam nog niet bekend bij Google? Geef dat dan door, want dan weet Google dat je bestaat. 
Website aan melden bij Google »


Meld je aan op Google Maps
Google toont ook resultaten van Google Maps als je gaat zoeken. Dit is vooral heel sterk als je een lokaal bedrijf bent. 
Meld je bedrijf aan op Google Maps »


Schrijf inhoud met de juiste zoekwoorden
Waar wil je op gevonden worden? Zorg er dan voor dat deze zoekwoorden ook terug komen op je website. Wordt je gezocht op je eigen naam? Zorg er dan voor dat je naam ook terug komt op de website.


Plaats regelmatig nieuwe inhoud
Als je regelmatig nieuwe inhoud plaatst, zal Google je website vaker bezoeken. 


Koppel je Facebook pagina aan je website
In plaats van nieuwe berichten direct op Facebook te plaatsen, kan je deze automatisch door laten plaatsen vanaf je website. Het bericht staat dan ook op je website, waardoor je meer en nieuwe inhoud creëert. 
Koppel Facebook aan je website »
Kom naar de workshops
Als je ons platform steeds beter leert kennen, kan je er ook beter gebruik van maken. Kom daarom naar onze gratis workshops! 
Bekijk nu wanneer de eerst volgende workshops zijn »
Vertel andere over je website, vooral ook online
Laat weten dat je bestaat. Kan je op een andere plek online je website kwijt, doe dat dan. Je kan op heel veel websites een gratis account aanmaken. Deze hebben allemaal een verwijzing naar jouw website. Hoe meer relevante verwijzingen, hoe beter je reputatie wordt en hoe beter je vindbaar bent.

Bijgewerkt op: 06/05/2024

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!