Artikelen over: Online Afspraken Planner

Het toevoegen van de Agenda aan je website (Deze functionaliteit stopt per 01-01-2024. Alleen bestaande gebruikers kunnen vanaf dan nog gebruik maken van deze functie.)

De Online Afspraken Planner kan aan elke website worden toegevoegd. Uiteraard aan de websites binnen het MKB Marketing Platform maar ook aan websites die ergens anders zijn gemaakt.

Daarvoor wordt gebruik gemaakt van een iFrame wat je op elke pagina kunt toevoegen.

Daarvoor genereer je de code en plak deze in de bron-code van je pagina. Ga als volgt te werk;

Kies in de Online Afspraken Planner voor 'Toevoegen aan website'
Je kunt per Agenda of per Activiteit een iFrame toevoegen aan een pagina. Maak je geen keuze, dan worden alle Agenda's en Activiteiten in het iFrame toegevoegd.
Onderin zie je de code automatisch verschijnen en door er op te klikken wordt deze code automatisch gekopieerd naar je klembord. (<ctrl-c>)

Gebruikers die geen website hebben binnen het MKB Marketing Platform kunnen deze code gebruiken om het iFrame op hun website te plaatsen. Vraag eventueel hulp aan je webbouwer.

Gebruikers van het MKB Marketing Platform gaan nu als volgt te werk;

Kies in het Control Panel de website waar je de agenda wilt toevoegen.
Ga naar Website > Pagina's
Kies '+ Pagina toevoegen' en geef deze pagina een naam. (bijvoorbeeld 'Online boeken'.)
Ga met de cursor in het tekstvak staan en klik op de rechter muisknop
Uit het rijtje dat verschijnt kies je '<> Broncode'

Plak de gekopieerde code van het iFrame in het tekstvak met de toetscombinatie <ctrl-v> of <command-v> en kies 'Oké'
Voor een goede weergave kies je nu in het tablad 'Instellingen' voor de weergave 'Als album'.
De Agenda is nu toegevoegd aan je website.