Google Tagmanager toevoegen aan je website

Maak je gebruik van Google Tagmanager? Voeg dan eenvoudig je GTM - ID toe. Dit ID kan je inzien in je Tagmanager account. Heb je een code om in te voegen? Dan kan je ook daar het ID uithalen. Je ID begint altijd met 'GTM-' gevolgd door hoofdletter en cijfers. Bijv. 'GTM-78FKEK4'.

Dit ID dien je op de website te plaatsen. Dat doe je als volgt:

Login met je gegevens via mkbmarketingteam.nl
Ga naar de website die je wilt bewerken in 'Mijn Diensten'
Klik aan de linker kant op 'Website'
Klik vervolgens op de button 'SEO instellingen'
Dit is de directe link: https://mkbmarketingteam.nl/cp/website/seo
Vul het ID in bij 'Google Tag Manager Container-ID'