Foto pagina toevoegen

Om een pagina met meer foto's toe te voegen kan het handig zijn om een fotopagina toe te voegen. Ga daarvoor als volgt te werk;

Login op het Control Panel met je email-adres en wachtwoord;
Kies de website die je wilt bewerken;
Kies 'Website > Pagina's > Bekijken';
Kies 'Pagina toevoegen' en geef je pagina een naam;
Je kunt gewoon met tekst beginnen maar dat hoeft niet;
Voeg de foto's die je wilt gebruiken toe via 'Fotogalerij', 'Uploaden vanaf dit apparaat' of door ze uit een mapje op de pagina te slepen. (maximaal 10 tegelijk. Voor meer foto's herhaal je deze handeling)
Kies vervolgens de tab 'Instellingen' en kies hoe je wilt dat je afbeeldingen worden weergegeven:

Als album

Check via 'Voorvertoning' hoe je pagina er uit ziet.
Zet de pagina op de juiste plaats in je menu.

Bijgewerkt op: 17/10/2024