Artikelen over: SEO en Analytics (Zoekmachine optimalisatie en statistieken)

Focus Keyword link builder

De "Focus Keyword link builder" zorgt er voor dat als je Focus keyword voorkomt op een andere pagina, dat er automatisch een link wordt gemaakt naar deze pagina.

Je kunt de "Focus Keyword link builder" aanzetten via “Mijn Diensten, blok van de website” > “Pagina’s” > “Pagina Bewerken”. Ga vanuit hier naar de tab “SEO”.

Om de functie aan te zetten klik je op het knopje “Focus keyword linkbuilder”.

Bijgewerkt op: 06/05/2024