Eenvoudig je eigen video uploaden

Je kan op meerdere manieren een video op je website plaatsen. Via Youtube of Vimeo, maar ook door zelf je video te uploaden via de Opslagbox.

Ga naar je Opslagbox (https://mkbmarketingteam.nl/cp/opslagbox)
Upload je video
Als hij klaar is met uploaden, klik op 'Kopieer url'
Ga naar je website en bewerk de pagina waar je de video wilt hebben
Klik vervolgens op het 'Media' icoontje
Plak bij 'Bron' de url van je video
Optioneel: Kies zelf de afbeelding die hij moet tonen voordat je video start
Ga naar 'Geavanceerd'
Vul bij 'Poster' de url in van een afbeelding naar keuze. Ook deze kan je eerst uploaden in je Opslagbox.
Klik vervolgens op 'Oke'