Automatisch een e-boek versturen naar bezoekers

Heb je interessante content die je wilt delen met je bezoekers. Laat ze dan hun e-mailadres achterlaten op de website en stuur geautomatiseerd het e-boek op. Heel eenvoudig.

Zorg ervoor dat het e-boek online staat:

Ga naar je Opslagbox en upload je bestand: https://mkbmarketingteam.nl/cp/opslagbox
Klik op 'kopieer url'

Zorg voor een formulier waar bezoekers hun e-mailadres kunnen achterlaten

Ga naar de website die je wilt aanpassen in het Controle Panel
Kies voor 'Website'
Kies voor 'Formulieren beheren'
Maak een nieuw formulier aan of bewerk een bestaand formulier
Zorg dat er een 'E-mail' veld aanwezig is
Bewerk het E-mail-veld en zet aan:
Dit is het antwoord-aan adres
Dit is een verplicht veld
Klik op 'Opslaan'
Ga naar het tabblad 'Automatisch antwoord'
Zet de optie aan:
Stuur een automatisch antwoord naar de verzender
Vul een bericht in en plak daar de url in
Klaar!