Artikelen over: Online Afspraken Planner

Afblokken in de Online Afspraken Planner.(Deze functionaliteit stopt per 01-01-2024. Alleen bestaande gebruikers kunnen vanaf dan nog gebruik maken van deze functie.)

Bij het gebruik van de Online Afspraken Planner kan het handig zijn om bepaalde tijdsperiodes af te blokken voor klanten. Op die tijdstippen kunnen er geen geen afspraken worden gemaakt.

Ga als volgt te werk;

Ga in het Control Planel naar de Online Afspraken Planner;
Kies 'Bekijken' voor de Agenda waarin je wilt blokken;
Selecteer het tijdvak dat je wilt blokkeren in deze Agenda;
In Afspraak die je dan opent, vink je het vakje 'Tijdvak blokkeren' aan. verder hoef je niets in te vullen, klik 'Opslaan'.
Het tijdvak is nu geblokkeerd in je agenda, ongeacht het aantal boekingen dat je hebt ingesteld.