Artikelen over: SEO en Analytics (Zoekmachine optimalisatie en statistieken)

Aantal bezoekers op de website (statistieken)

Het is mogelijk om de bezoekers op je website bij te houden. Dit kan met het gratis programma van Google: Google Analytics, https://analytics.google.com.

Je dient je hier aan te melden. Google begeleidt je dan door een kort stappenplan. Aan het einde van het stappenplan ontvang je een 'Google Analytics Tracking-ID'. Dit ID dien je op de website te plaatsen. Dat doe je als volgt:

Login met je gegevens via mkbmarketingteam.nl
Ga bij 'Mijn Diensten' naar de website die je wilt bewerken
Klik in de linker kolom op 'Website'
Klik vervolgens op de button 'SEO instellingen'
Dit is de directe link: https://mkbmarketingteam.nl/cp/website/seo
Vul het ID in bij 'Google Analytics Tracking-ID'

Binnen enkele momenten worden nieuwe bezoekers bijgehouden en kan je deze bekijken via Google Analytics.